Profhilo® kezelés

Bio Remodeling

Profhilo® kezelés – Bio Remodeling

Mi a Profhilo® kezelés?

A Profhilo a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyag.
Nemcsak feltölti és hidratálja a bőrt, hanem 4 különböző típusú kollagént és elasztint stimulál a hialuronsav lassú felszabadulásával. Ezáltal finoman volumenizál, lifting hatása van, tömöríti a bőrt. A Profhilo® kezelés hatékonyságát, a bőr textúrájának, rugalmasságának és hidratáltságának javulását klinikai adatok igazolják.

Miben különbözik a Profhilo a piacon lévő hialuronsavas töltőanyagoktól?
A Profhilo rendkívül magas hialuronsav koncentrációjának köszönhetően az injektálást követően azonnal elkezd terjedni a bőrben, így csupán néhány pontnyi szúrással az egész arcot kezelhetjük. Ráadásul a Profhilo hosszabb ideig marad a bőr alatt és mélyebben hidratál, mint bármilyen más készítmény az alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsav egy adagban történő kombinálásával.

Biztonságos-e a Profhilo?

Klinikai tesztelések eredményeinek figyelembevételével elmondhatjuk, hogy az egyik legbiztonságosabb anyag, amely a tesztelések során nem mutatott mellékhatásokat! Az első BDDE- től (butándiol-diglicidil-éter) mentes hialuronsavalapú bőrfeszesítő készítmény. 100 % tisztaságú, nem károsítja a bőr szöveteit.

Hogyan működik a Profhilo kezelés?

A BAP módszer, a bio-esztétikai pontokra történő hatóanyag-bevitel során az arcon oldalanként öt-öt meghatározott pontban egyenletesen történik a Profhilo befecskendezése. A
Profhilo® rendkívül magas hialuronsav koncentrációjának köszönhetően az injektálást követően azonnal elkezd terjedni a bőrben, így nem csomósodik. A kezelés kb. 30 perc időtartamú, minimális kipirosodás, ritkán bevérzés lehetséges a szúrási pontokon. Nemcsak az arcon alkalmazható, hanem a nyakon, a dekoltázson, a kezeken és a felkaron is használható feszesítésre.

Milyen gyakran kell ismételni a kezelést?

A program 2 kezelést foglal magában 4 hét különbséggel, és általában 6 hónapos fenntartó kezelés követheti. A különbség már a kezelés után látható, de a végleges eredményre két hónapot várnunk kell.

A Profhilo® önmagában vagy más esztétikai kezelésekkel kombinálva alkalmazható.