Rólunk

Megbízhatóság, szakértelem, prémium szolgáltatások!
Previous slide
Next slide
Üdvözöljük!

A Bellemedic Klinikán tágas és elegáns környezetben, Újszeged frekventált, könnyen megközelíthető részén várjuk pácienseinket.

Tevékenységünk fő profiljába az esztétikai és rekonstrukciós plasztikai sebészet, bőrsebészet, orvosi esztétika és bőrgyógyászat tartozik.

Kiemelten foglalkozunk a jó és rosszindulatú bőrdaganatok szűrésével, diagnosztizálásával és ezek eltávolításával. Valamennyi korszerű és szakmailag elfogadott eltávolítási módszer megtalálható szolgáltatásaink között.
Intézetünkben teljes körű és magas színvonalú bőrgyógyászati ellátást nyújtunk, hosszas várakozási idő nélkül.

KLINIKA

MUNKATÁRSAINK

A vizsgálatokat és beavatkozásokat magasan képzett és több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik.


Dr. Korponyai Csilla PhD

BŐRGYÓGYÁSZ
SZAKORVOS

Dr. Mohos Gábor PhD

Dr. Mohos Gábor PhD

PLASZTIKAI SEBÉSZ
SZAKORVOS

Csanády Laura

PRAXIS MANAGER


Vadnai Emese

ASSZISZTENS

Csillag Zoltán

Csillag Zoltán

MŰTŐASSZISZTENS


Hasznosiné Szécsi Klára

KOZMETIKUS

Sós Judit

Soós Judit

MŰTŐSNŐ


Kínyó Kata

KLINIKAI MUNKATÁRS


Bakai Mária

MŰTŐSNŐ

Dr. Korponyai Csilla PhD

bőrgyógyász szakorvos

Dunaújvárosban születtem, Németországban nőttem fel, ahol az általános iskolai és gimnáziumi tanulmányaimat végeztem. 2006-ban a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán orvosi diplomát szereztem. 2006-tól a Szegedi Tudományegyetem Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinikáján a fekvő-  és járóbeteg ellátás mellett kutatómunkát is végeztem, főként az atópiás dermatitis, akne és kozmetológia területén. 2011-ben bőrgyógyászati szakvizsgát szereztem kiváló minősítéssel, majd 2017-ben PhD tudományos fokozatot.

Számos alkalommal publikáltam nemzetközi szaklapokban, valamint szerepeltem előadóként hazai és nemzetközi kongresszusokon. Fő érdeklődési területeim közé tartozik az atópiás dermatitis, az akne és a bőrdaganatszűrés, melynek elkötelezett híve vagyok.

Magánpraxisomban az általános bőrgyógyászat mellett lézer- és esztétikai kezeléseket is végzek. Szaktudásomat folyamatosan bővítem hazai és nemzetközi kongresszusokon, gyakorlati kurzusokon, hogy mindig a legkorszerűbb módszerek és irányelvek szerint végezzem a tevékenységemet.

RÓLUNK MONDTÁK
bellemedic-logo
5/5