ALIDYA

Cellulit (narancsbőr) megszüntetése injekcióval.

ALIDYA - Cellulit (narancsbőr) megszüntetése injekcióval.

Mit jelent az Alidya?

Alidya = Anti LipoDystrophic Agents – Pasquale Motolese olasz plasztikai sebész professzor fejlesztette ki.
Az Alidya speciális és egyedülálló összetétele egyszerre kezeli a cellulitot kiváltó okokat: az elégtelen mikrokeringést, a lerakódott toxinokat, a szöveti károsodást. Megköti a lerakódott méreganyagot, fokozza a szövetek nyirokkeringését, javítja a szöveti mátrixot, élénkíti a mikrokeringést, lúgosít, antioxidáns.

Az alábbi esetekben a beavatkozás nem végezhető el:

  • a kezelt területen illetve annak környékén akut vagy krónikus elváltozás fennállása
  • ha Önnek korábban volt súlyos allergiás reakciója
  • ha súlyos szervi vagy szisztémás betegségben vagy autoimmun betegségben szenved
  • ha várandós, vagy szoptató kismama.
Hogyan történik a beavatkozás?

Az Alidya kezelést 7 naponta ismételjük és kúraszerűen alkalmazzuk. A hatóanyagot tűvel, apró szúrások formájában, 4-6 mm mélységbe juttatjuk.

A szükséges kezelések száma egyéntől és a cellulit fokától függ, minimum 5  –  maximum 12 alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez. Az eddigi tapasztalatok alapján a páciensek szinte 100%-os elégedettségről számolnak be.

Mivel a cellulit hátterében genetikai és hormonális okok is állnak, melyeket nem lehet megszüntetni, a cellulit újra kialakulhat. Ezért a Alidya kúra végeztével 30 nap múlva egy fenntartó injekciózás javasolt. A kezelési kúra évenként ismételhető.

Esetleges mellékhatásként felszíni haematóma, enyhébb vagy közepes kipirosodás léphet fel a kezelt területen, mely teljesen normális és néhány nap alatt magától elmúlik.

A kezelt területre 12 órán át ne vigyen fel semmilyen kozmetikai készítményt. Tartózkodjon a szaunától, a napozástól, a melegtől, az erős fizikai tevékenységtől néhány napon át.

Az Alidya cellulitkezelő kúrát minden esetben orvosi konzultáció előzi meg.